L'equip sènior s'assegura la 2a plaça de #3aCatH

  

Jornada que començava a marcar el final de les competicions per a molts dels nostres equips. 
Victòria de prestigi diumenge del nostre primer equip a la pista de l'Handbol Esplugues "C", un dels equips que l'acompanyarà en l'ascens a #2aCatH. Amb els del Baix Llobregat, que ens van derrotar al partit d'anada a l'Ausoneta (27:30), i amb el CH Cambrils ens disputàvem els sots-campionat de la categoria. El nostre sènior va fer un gran partit, cimentat en la seva solidesa defensiva, per imposar-se per un clar 20:26. Aquesta gran victòria, unida a la derrota del Cambrils davant el líder, GEiEG, ens deixa matemàticament com a segon classificat de 3a Catalana. La cirereta a una espectacular temporada dels nostres!
 
 
En una temporada per a recordar i emmarcar, el nostre cadet va finalitzar la seva participació a la màxima categoria de l'handbol català amb una derrota davant el BM Granollers Sporting (24:50). Partit complicat per als nostres jugadors. A les absències per lesió és van afegir dues baixes més durant el partit. Tot i així és nostres van aguantar prou bé el ritme dels vallesans durant la primera meitat (14:24) i bona part de la segona. Després, les baixes i el cansament dels jugadors que quedaven va fer que els visitants acabessin eixamplant les diferències.
Enhorabona nois, i moltes gràcies per brindar-nos aquesta màgica temporada que ens quedarà en la memòria! I ara a lluitar la Copa!
 
 
Derrota també del nostre equip infantil a la pista del C.H. Canovelles (24:17). Igual que al partit de la 1a volta en que els nostres van superar els vallesans per un marcador de 23:19, el partit de Canovelles va estar marcat per les defenses i el poc encert en atac, sobre tot dels nostres jugadors, que van tenir molts problemes per superar la defensa local. Tot i l'alt nivell dels equips que s'està trobant el nostre infantil al grup de millors equips de la categoria, els nostres estan mantenint partits equilibrats. Falta millorar la resolució del joc ofensiu. Ànims nois!

 
Els nostres equips CEVO van oferir molt bon nivell en els seus respectius partits de dissabte. Descansaven les noies de l'aleví i tant l'aleví masculí com el benjamí mixt es desplaçaven lluny de l'Ausoneta.
L'aleví masculí visitava el Laietà Argentona, equip invicte durant la lliga i al que ara, en la fase dels 4 millors equips del torneig, hem aconseguit empatar a casa i aquest dissabte, derrotar a casa seu. Partit intens i igualat amb tots els quarts molt emocionants, 3 van caure de banda dels nostres jugadors i 1 de banda dels locals. Gran temporada dels nostre equip, superant en aquest tram final de temporada els rivals més forts del seu grup.
El benjamí mixt es desplaçava fins a la pista de l'Handbol Vilamajor. Els més menuts del club continuen amb el seu creixement escurçant distàncies amb els equips de la categoria. Dissabte nova demostració d'aquesta millora mantenint un partit igualat amb el Vilamajor, amb el 3r quart guanyat de manera clara (6:14) i 2 quarts igualats (15:12 el 1r, i 12:7 l'últim). Només el 3r quart (9:2) va caure de manera clara pels locals. Molt bé nois!