Inici de competició pels equips de mini-handbol

Jornada amb debut dels nostres equips de mini-handbol en la lliga del Consell del Vallès Oriental (CEVO). L'infantil femení descansava i els equips sènior i juvenil, que jugaven lluny de l'Ausoneta van caure derrotats i el cadet, a casa, va guanyar un partit molt emocionant.

El primer equip del club es desplaçava a la pista del C.H. Sant Vicenç, que es troba a la part alta de la classificació després d'haver cedit només una derrota. Els locals van començar el partit més forts i al primer parcial ja dominaven per un clar 4:1. Bona reacció dels nostres que van arribar al descans amb el matx igualat (15:14). Vam mantenir el partit equilibrat dins al minut '10 de la 2a meitat (21:20), però gairebé '10 sense marcar va provocar que els locals marxessin al marcador de 5 gols (25:20) i ja no vam se capaços de poder reaccionar. Bon partit dels nostres davant un dels rivals forts del grup!

L'equip juvenil es desplaçava a una de les pistes més complicades d'aquesta 1a fase, la del C.H. Sant Cugat. Va costar molt que els nostres entressin en partit i els locals van agafar una clara avantatge que van saber mantenir fins al descans (23:13). Tot i la gran dificultat del matx, agreujat per les moltes baixes a l'equip, els nostres juvenils no van abaixar els braços i en una gran segona part van mantenir el marcador d'avant un rival molt potent. Gran actitud davant les dificultats!

Gran partit del nostre cadet a l'Ausoneta davant l'Handbol Banyoles. Els gironins, que només havien cedit un partit a la competició, es van trobar un equip cadet que porta dos partits mostrant una clara millora de joc. El partit va ser molt igualat, sempre amb el nostre equip dominant el marcador, però amb diferències molt curtes. El moment clau va ser quan a mitja segona meitat els visitants van igualar el marcador (24:24) i van tenir fins a 3 atacs per posar-s'hi pel davant. Els nostres van serrar les dents en defensa i van resistir tornant a agafar la davantera al marcador i, en un final d'infart, deixar els dos punt a casa.

Iniciaven competició els equips CEVO, tots dos a fora de casa.

Molt complicat partit de l'aleví a la pista del C.H. Sant Fost. Els nostres, sense canvis, van cedir els 4 quarts davant un rival físicament superior. Tot i així, gran esforç dels nostres alevins, que no li van perdre la cara al matx.

El benjamí va tenir un partit igualadíssim a la pista del C.H. La Garriga. Bona fe dóna el 1r quart, finalitzat amb empat. El 2a i 3r quarts van ser els menys igualats, el 2a en favor nostre i el 3r dels locals. Es decidia tot en un darrer quart, que va tornar a ser molt igualat i emocionant i que va caure de banda dels nostres petits/tes (6:8). Gran inici!