Jornada amb derrotes, però bones sensacions

Jornada amb mals resultats pels nostres equips, però amb algunes molt bones sensacions de cara a l'inici de temporada.

Ja amb els nostres 4 representants de Federació en competició, el primer equip del club es desplaçava a la complicada pista de l'Handbol Molins. Els nostres van disputar una gran 1a meitat en que vam dominar els locals (14:17). No vam poder mantenir l'avantatge a la represa, cedint per 4 gols de diferència. Segon partit, i sembla que el nostre sènior ha entrat amb bon peu a la nova categoria, donant la cara i disputant els partits.

El juvenil debutava amb un enfrontament complicadíssim amb el St. Joan Despí, equip que venia de disputar fases de Lliga.Espectacular 1a part dels nostres que van arribar a dominar el marcador durant bona part del període, cedint finalment per un ajustat (14:17). A la 2a part es va notar la diferència física. Tot i així, la derrota va deixar bones sensacions.

L'equip cadet no va poder refermar la victòria de la 1a jornada i davant una molt bona UE Sarrià va acabar cedint per 21:28. Tot i així, els nostres no li van perdre la cara al matx fins als darrers minuts, després d'arribar al descans amb un ajustat 11:14.

Debutava també el nostre equip infantil femení. En aquest cas el debut també ho era a l'handbol-7. El rival, dels més complicats del grup, va agafar les primeres avantatges (4:1) aprofitant el poc encert de les nostres noies de cara a porteria. Però amb una defensa gairebé perfecta, les nostres van lligar el joc d'atac de les locals, arribant empatades a la mitja part (5:5). Un mal inici de 2a part (10:5) va fer que, tot i l'esforç final i acostar-nos a 2 gols (11:9), els 2 punts es quedessin a casa. A la que millorem el xut a porteria, amb aquesta bona defensa, podrem treure partits endavant!