Empat del sènior davant el líder

Jornada difícil pels nostres equips, que disputaven els seus partits contra equips de la zona alta de la classificació dels seus grups. El primer equip del club va treure un magnífic empat contra el líder. Els equips de base no van poder puntuar. L'equip juvenil descansava.

El nostre equip sènior manté la imbatibilitat a l'Ausoneta, i ja han passat per Vic els dos darrers líders del seu grup de 2a Catalana. Partit molt igualat davant el Sant Andreu amb tots dos equips intercanviant-se l'avantatge al marcador. Al descans dominaven els visitants per només un gol (17:18). La segona meitat va transcórrer per la mateixa tònica, van dominar durant més estona els barcelonins, però els nostres van poder esgarrapar un magnífic empat.

El nostre cadet visitava la pista d'un dels colíders del seu grup, el CH Palautordera. Molt bona imatge del nostre cadet que, davant d'un equip molt potent, va desplegat un molt bon joc en atac. A la mitja part dominaven els locals per un clar 22:13, però els nostres no van abaixar els braços i van fer una bona segona part per acabar cedint 46:30. Segueix la bona línia del nostre equip!

L'infantil femení disputava el seu partit contra el CH Balsareny. Novament ens vam trobar un equip físicament molt superior, però les nostres noies van tornar a oferir un matx ple de lluita i desgast físic per a compensar la superioritat visitant i durant bona part del partit vam estar igualades. Al final, victòria bagenca i molt bona imatge del nostre femení.

Els equip CEVO jugaven dissabte matí davant rivals complicats. El benjamí rebia el CH Sant Fost. Tot i no poder puntuar en cap període, els nostres van tenir quarts molt igualats (8:9 el 1r i 9:11 el 3r). Protagonisme i bona millora de les noves incorporacions!

L'aleví jugava davant un molt fort Joventut Mataró. Els visitants van dominar amb claretat, imposant el seu millor joc d'atac. Tot i així, només el darrer quart va ser molt clar pels del Maresme (4:16). Cal millorar la defensa i continuar progressant. Ànims nois i noies!