Primera derrota a casa del sènior

Jornada negativa pel nostres equips. L'única alegria va venir per banda de l'equip aleví, que va guanyar de manera brillant el seu partit a l'Ausoneta davant el Parets. El sènior, amb absències importants, va cedir la primera derrota a casa davant el 2n classificat, l'Handbol Ribes. El juvenil també va caure davant el Palautordera i el benjamí, tot i fer un gran partit, va cedir davant el St. Esteve de Palautordera. L'únic equip que es desplaçava, l'infantil femení, va perdre a la pista del Vilanova del Camí. L'equip cadet descansava.

El primer equip del club tornava a rebre a un dels equips punters del grup, l'Handbol Ribes. Els visitants van dominar el matx des de bon inici, amb diferències que van arribar als 6 gols. Tot i les dificultats pel nivell del rival i les baixes, els nostres no van marxar mai del partit i al descans havíem pogut retallar les diferències fins a un esperançador 15:17. A la segona meitat, després d'un bon inici que ens va situar a la que seria la mínima avantatge del matx (18:19) els del Garraf van tornar a marxar de 4 gols. Per dues vegades vam estar a punt de ficar-nos al partit, amb 2 llançaments clars des de 6m que ens haguessin situat a només 1 gol, però no van entrar i finalment els visitants es van endur els punts.

Derrota també del nostre juvenil davant el CH Palautordera. Els hi va costar molt als nostres entrar al partit, amb moltes dificultats per superar la defensa rival, mentre que els vallesans des de el lateral esquerra castigaven la nostra porteria. Va començar a funcionar l'atac i al descans la desavantatge era de només 3 gols (12:15). El partit es va moure en aquestes diferències durant bona part de la 2a part, desaprofitant els nostres les oportunitat d'acostar-se a 2 gols. Als darrers minuts els visitants van aconseguir ampliar diferències, tot i que els nostres no van llençar la tovallola.

Gran actitud també de les nostres noies de l'infantil que, tot i les dificultats del seu partit davant un potent Vilanova del Camí, i d'una primer part fluixeta en defensa (18:10), van sortir a la represa amb una gran intensitat sent capaces, no només d'anivellar el matx, sinó de imposar-se a la segona meitat. La defensa de les nostres noies va brillar, rebent només 7 gols en aquest part.

Una pena no haver entrat millor al partit, que haguéssim pogut mantenir més igualat, a pesar del gran nivell de les rivals.

Per segona setmana consecutiva l'alegria va venir de banda de l'aleví, que en un gran partit va superar als 4 quarts del matx el CH Parets. El nostres aleví, amb ajuda d'algun benjamí, va oferir un gran joc, amb una bona millora defensiva i bones combinacions en atac, els nostres només van g¡haver de patir al 1r quart (9:7), resolent els altres 3 amb solvència. Gran progressió de l'equip !

Tot i l'ajustada derrota (7:9) el nostre benjamí va deixar molt bona imatge davant un molt potent Sant Esteve de Palautordera. Els visitants van entrar millor al partit emportant-se el 1r quart. Però els nostres van saber reaccionar i en un magnífic 2n quart van superar al rival. Al 3r quart els vallesans van arribar a agafar una clara avantatge de 4 gols, però en un final de quart pletòric els nostres van poder empatar. Així, amb el partit empatat, vam arribar a un darrer quart en que els visitants van treure tota l'artilleria per a resoldre el matx. Gran partit!