Jornada amb només 3 partits, i victòria del benjamí

Jornada estranya en que els equips CEVO havien de jugar aquest primer cap de setmana del "macropont" de desembre i els equips federats els cap de setmana que ve. Finalment el rival de l'equip aleví no va poder disputar el seu partit i el cadet i juvenil van avançar els seus partits del cap de setmana que ve a aquest cap de setmana, quedant només pendent per dissabte que ve el partit del nostre primer equip.

L'equip juvenil tenia partit molt complicat davant un Handbol Sant Cugat que es jugava una de les places per accedir a l'A1. A més a més els nostres tenien alguna baixa sensible i per tant el partit es presentava difícil. Però un cop més els nostres jugadors van tornar a donar mostres de la seva competitivitat i van mantenir el partit frec a frec fins el minut 35 (12:13). A partit d'aquests moments, bloqueig ofensiu del nostre equip i parcial de 0:9 que va sentenciar el matx (12:22). Però no van acabar de llençar la tovallola els nostres i a partir de la gran defensa que van fer durant tot el matx van tornar a escurçar diferències situant-se a 4 gols. Però va faltar temps i els vallesans van emportar-se els punts. Gran esforç dels nostres!

També hi havia enfrontament Vic-Sant Cugat pel nostre equip cadet. Aquests però es desplaçaven fins al Vallès Occidental per enfrontar-se al 3r classificat del seu grup. També teníem l'handicap de baixes importants i de jugadors que es van lesionar al partit. Tot i així, bon paper dels nostres cadets que van aguantar fins els darrers minuts de la 1a meitat (22:14). Durant la 2a part també vam mantenir la igualtat, sense deixar que els locals ampliessin avantatge (33:25), però novament als darrers minuts els vallesans van tornar a fer una estirada al marcador fins els 41:28 final.

La victòria de la jornada va venir de la mà del nostre equip benjamí. El nostre equip s'enfrontava a un CH Parets inferior físicament, però que va demostrar una gran combativitat i que amb el pas dels minuts va anar creixent en joc i complicant el partit als nostres jugadors/res.

El 1r quart, tot i no desplegar el seu millor joc va caure de manera clara de banda dels nostres (9:3). Però a partir d'aquí el partit es va anivellar i els nostres van entrar en una dinàmica de joc massa individualista i amb poca intensitat defensiva i la resta de quarts va costar treure'ls endavant (7:6; 9:9; i 10:8). Cal tornar al joc col·lectiu que, fins al moment, estàvem practicant molt bé!