Clara derrota davant el líder


Jornada amb tots els nostres equips en competició. Per segona setmana consecutiva, la victòria va venir de la mà del nostre infantil femení. S'hi va afegir l'equip aleví que també va guanyar el seu partit davant el PBH Montmeló.

Derrotes del sènior, a la pista del líder, i dels equips juvenil, cadet i benjamí.

 

foto: AE Aula
Molt complicat el partit que tenia el nostre primer equip, visitant la pista del líder de la categoria, l'AE Aula barceloní. Mala 1a meitat dels nostres que van tenir moltes dificultats per superar la dura defensa local. Els barcelonins van agafar una avantatge de 5 gols (9:4) que ens van fer anar a remolc i al descans la diferència ja era de 8 gols (16:8). Vam millorar els nostres a la 2a meitat, però no vam poder anar més enllà de poder mantenir les diferències al marcador, no tenint en cap moment l'oportunitat d'acostar-nos al marcador.


L'equip juvenil visitava també una pista difícil, la del CH Martorell. Durant la 1a meitat vam tenir molts problemes en atac, arribant només amb 9 gols a la mitja part (18:9). El partit va ser més obert a la represa, però no vam poder retallar diferències, arribant al final amb un marcador de 39:23.


També partit molt complicat pel nostre cadet, que s'havia de desplaçar a la pista del líder del seu grup, l'UE Sarrià. En aquest cas els nostres si que van fer un partit molt complert en que no li van perdre la cara al matx, cedint per un ajustat 34:28. Molt bona millora respecte del partit de la jornada precedent. Ànims nois!

 

 

Una de les bones notícies de la jornada va venir de la mà de les nostres noies de l'infantil, que es desplaçaven a jugar a la pista del Laietà Argentona. Les nostres van dominar el matx des de l'inici, però no va ser fins ben iniciada la 2a meitat que van aconseguir una diferència de 6 gols que acabaria sent definitiva i que les locals ja no podrien remuntar. Les nostres noies han començat com un tir la sèrie A3 amb dues clares victòries en els dos partits disputats. Molt bé, cracks!

 

Cara i creu pels nostres equips de mini-handbol en jornada matinal de dissabte. L'equip aleví va superar a l'Ausoneta la PBH Montmeló, en un partit clarament dominat pels nostres jugadors amb una magnífica defensa. Vam guanyar 3 quart de manera clara i un va acabar empatat.

La creu pels benjamins que, tot i fer un bon joc a la pista del CH Sant Fost, van cedir davant la superioritat física dels locals que es van acabar imposant als quatre quarts.


 Resultats: