El Club convoca Assemblea Extraordinària

 

El club convoca Assemblea Extraordinària pel dimecres, dia 21 de juny a les 21h a la Sala d'Actes del Mas d'Osona (c/ del Mas d'Osona, s/n), per escollir la nova Junta Directiva que agafarà les regnes del Club

Tal i com es va anunciar en la darrera Assemblea General, celebrada el passat 25 de gener, l'actual Junta Directiva va manifestar la seva voluntat de plegar al final de la present temporada. El passat dilluns 5 de juny la Junta Directiva actual va oficialitzar la seva dimissió, convocant Assemblea Extraordinària per l'elecció de nova Junta pel dia 21 del mateix mes.

Des d'aquesta convocatòria fins el mateix dia de l'Assemblea Extraordinària, les persones interessades en presentar candidatura a la Junta del Club podran fer-ho enviant correu electrònic al correu electrònic del Club.

Complint amb l'anunci fet a l'Assemblea Ordinària de gener, des de la celebració de l'Assemblea l'actual junta ha anat treballant amb diverses persones que poguessin estar interessades en formar part de la futura Junta per tal de donar a conèixer amb més detall la situació del Club, així com per a explicar les diferents tasques que conformen el dia a dia de la Junta.

Confiem en que el proper dia 21 de juny es pugui conformar una nova Junta Directiva que continuï la tasca feta i doni un nou impuls al nostre Club.

 

Ordre del dia de l'Assemblea Extraordinària

1. Balanç de la Junta sortint

2. Presentació candidatures

3. Elecció nova Junta

4. Precs i preguntes 

 

La Junta