El Club renova la seva Junta Directiva

Nova Junta Directiva
 
Aquest passat dimecres, 21 de juny, el Club va celebrar Assemblea extraordinària amb l'objectiu de procedir a la renovació de l'actual Junta Directiva que, tal i com es va informar a l'Assemblea ordinària del passat 25 de gener, manifestava la seva decisió de cessar en les seves funcions al final de la present temporada.
 
Des de llavors, es va obrir un procés d'informació i acompanyament a aquelles persones que tinguessin interès en formar part d'una possible futura Junta. D'aquest procés, portat a terme durant aquests mesos, va sortir el dimecres una única candidatura encapçalada pel David Reifs.
 
Dimecres l'actual Junta va fer balanç dels 7 anys de mandat en que el president sortint, Iñaki Escudero, va destacar la consolidació i creixement del club, doblant el nombre de jugadores i jugadores així com d'equips en competició, tot i les dificultats d'haver de passar dues temporades molt complicades a causa de la pandèmia del Covid-19. Per la seva banda la tresorera sortint, Estibaliz Pous, va remarcar la bona situació econòmica del Club, que va passar d'una situació deficitària a uns comptes sanejats que permeten encarar el futur sense problemes a curt i mig termini.

 
Un cop fet el balanç i anunciat que només s'havia presentat una candidatura a la presidència, aquesta va ser ratificada per unanimitat dels assistents.
El ja nomenat nou president del Club, en David Reifs, va agrair la feina feta a la Junta sortint i va explicar els principals reptes de la nova Junta, centrats en la consolidació de la feina feta i el creixement en recursos financers del Club, així mateix la consolidació dels equips actuals, ampliant la base amb nous equips i jugadors/es.
També va detallar la composició de la nova Junta, en que cal destacar la seva amplitud i pluralitat. Els principals responsabilitats de la nova Junta Directiva estan a càrrec de:
 
  • President: David Reifs
  • Vicepresident: Xavier Serrat
  • Secretària: Marta Costa
  • Tressorera: Núria Menéndez
 
Des del Club volem desitjar a la nova Junta la millor de les sorts i agrair a la Junta sortint la feina feta durant aquests darrers anys!
 
Seguim!
#orgullósdeserdelVic

Junta sortint