VII Torneig "Ciutat de Vic"

 

Aquest dissabte el Club va celebrar la VII edició del torneig "Ciutat de Vic" d'handbol, recuperant el torneig d'inici de temporada que havia estat aturat des de fa 3 temporades per motiu de la pandèmia.

Durant tota la jornada, amb les graderies de l'Ausoneta amb una espectacular entrada, vam anar recuperant forces amb una botifarrada organitzada pel club.

La jornada va servir també per a presentar els diferents equips del club de la temporada 2023-2024.

Des de bon matí es van anar celebrant partits en format triangular (excepte en les categories sènior), fins a la tarda.

Aquí teniu el palmarès del torneig: 

Categoria Aleví - Minihandbol 


🏆 Creu Alta Sabadell Handbol
🏆🏆 Calonge i Sant Antoni Club Handbol
🏆🏆🏆 Club Handbol Vic


Categoria Aleví - Expert
 


        🏆 Creu Alta Sabadell Handbol
        🏆🏆 Club Handbol Vic
        🏆🏆🏆 AEH Les Franqueses

Categoria Infantil Femení


        🏆 Unió Esportiva Sarrià
        🏆🏆 ACLE Guissona
        🏆🏆🏆 Club Handbol Vic

Categoria Cadet masculí

        
      
        🏆 Club Handbol Vic
        🏆🏆 Creu Alta Sabadell Handbol
        🏆🏆🏆 Club Handbol La Garriga

Categoria Juvenil masculí

🏆 BM La Roca 1953

🏆🏆 CH La Garriga

🏆🏆🏆 Club Handbol Vic

El torneig va tenir com a punt àlgid del dia la presentació dels 7 equips del club. A la mateixa va assistir el regidor d'esports de la ciutat, sr. Eduard Comerma, que va felicitar el club per l'èxit de la jornada i encoratjar la nova Junta a continuar fer crèixer el club i l'handbol a Vic.

En el seu parlament, el president del club, David Reifs va mostrar la seva voluntat de continuar la bona tasca de la junta anterior i va explicar els nous reptes i projectes de la nova junta escollida el mes de juny.


Un d'aquests nous reptes que el club afronta aquesta temporada amb molta il·lusió és la de la creació d'un segon equip de categoria sènior masculí, que disputarà la competició de 4a Catalana.
Equip format per jugadors molt joves provinents en la seva majoria de la base del club. Dissabte també van tenir protagonisme a la jornada festiva, disputant un partit amistós amb el Calonge i Sant Antoni CH, al que van derrotar per un marcador de 16:13.


El dia també era especial perquè suposava l'inici oficial de temporada pel nostre primer equip, que després d'aconseguir la passada temporada la permanència a 2a Catalana, iniciava competició a l'Ausoneta davant el CH La Salle Montcada "B".
Els visitant es van aprofitar de les moltes baixes a l'equip, que es va haver de completar amb jugadors del sènior B i del juvenil per imposar-se per un clar 25:35.

Si voleu gaudir de les imatges de la jornada us deixem aquí el recull fotogràfic de la jornada.
També podeu veure el reportatge que va fer el canal taronja: