El Club present a la Lloret Cup 2024

El Club Handbol Vic es complau a anunciar la seva recent participació a la Lloret Cup, celebrada del 23 al 28 de març de 2024, un esdeveniment que ha reunit alguns dels millors equips de handbol juvenil d’arreu d’Europa. Amb gran entusiasme, volem destacar la participació excepcional de les nostres categories Cadet Masculí i Infantil Femení, les quals no només van aconseguir classificar-se entre els millors equips sinó que també van demostrar un nivell de joc extraordinari al llarg de tot el torneig.

Encara que ambdues categories no van aconseguir arribar a les finals, el seu rendiment va ser destacable, superant expectatives i mostrant un compromís i una passió per l'esport que fa honor al Club Handbol Vic. La seva actuació va ser un clar exemple del talent i l'esforç que caracteritza els nostres jugadors i jugadores, deixant una empremta indeleble en la competició i en els espectadors que van tenir el plaer d'assistir als seus partits.

L’equip Cadet Masculí va mostrar una gran habilitat tècnica i un esperit de lluita incansable, mentre que l’equip Infantil Femení va captivar al públic amb la seva cohesió d'equip i determinació, evidenciant el treball dur realitzat durant els entrenaments i la seva preparació per aquest esdeveniment.

Des del Club Handbol Vic, volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els jugadors, entrenadors, personal de suport, així com a les famílies i aficionats que van fer possible aquesta experiència. La vostra dedicació i suport continuen sent els pilars fonamentals del nostre èxit.

#orgullosdeserdelvic és més que un hashtag; és un sentiment que ens uneix i ens impulsa a seguir treballant amb dedicació, respecte i amor per l'esport. Aquesta participació a la Lloret Cup és una prova més de la nostra capacitat per competir amb excel·lència i de la nostra visió de creixement per als nostres joves atletes.

Enhorabona als nostres equips Cadet Masculí i Infantil Femení per la seva brillant actuació a la Lloret Cup 2024. Estem convençuts que aquestes experiències contribuiran significativament al seu desenvolupament esportiu i personal. Amb la mirada posada en el futur, seguim compromesos amb la promoció del handbol i l’excel·lència esportiva.

Per a més informació i actualitzacions, seguiu-nos a les nostres xarxes socials i al nostre lloc web.

Salutacions cordials,

La Junta